Energieverbruik verlagen? Leer dan in 13 min Hybride Ready Intergas xtreme installerenLeer in 13 min Hybride Ready Intergas xtreme installeren Alleen gecertificeerde monteurs mogen aan cv ketel sleutelen, Ben je …

https://www.youtube.com/watch?v=TuNbEpIWMBc

38 thoughts on “Energieverbruik verlagen? Leer dan in 13 min Hybride Ready Intergas xtreme installeren”

 1. Beste Anouar, ten eerste een duidelijke super mooie video. Ik heb een vraag, wat betreft de keerklep in de retour. Raad je aan deze te laten zitten of te vervangen door een tweewegklep van Honeywell ivm vloerverwarming?

  Reply
 2. Deze man is niet normaal zo goed en vakkundig! Als de wereld zulke mensen zou hebben wat zou alles goed werken! De werkelijkheid is dat Anouar de uitzondering is op de regel: 90% prutsers en incompetenten, overal. Zoals iemand al zei hieronder: dit is KUNST! Jammer dat jullie in Den Haag zitten (te ver weg) anders wist ik het wel voor de vervanging van mijn CV-ketel!

  Reply
 3. Hoi Anuar ik heb ook een intergas Xtreme 36 geplaatst gekregen met ook de spirotech microbel ontluchter alleen zit er een wit plastic schroefje losjes in de luchtuitlaat geschroefd moet die er niet uit? Tevens bovenin de ketel een ontluchting daar zit ook een schroef dopje op moet die er ook niet uit? " Verder top video! "

  Reply
 4. Hoi Anouar, top video wederom!
  Ik ben erg benieuwd hoe je deze ketel hebt ingesteld of getuned hebt. Zou je daar nog eens een video van willen maken?
  Ik heb zelf sinds kort een xtreme hangen en ben een beetje aan het stoeien met de instellingen. Ik heb een Honeywell lyric thermostaat op open therm aangesloten maar kan er niet helemaal achter hoe de ketel en thermostaat met elkaar communiceren.
  Hopelijk kan jij eens wat uitleggen!

  Reply
 5. Hey Anouar. Weer mooi! Ben even benieuwd wat je gebruikt om te ontbramen van de leidingen. Heb links en rechts al zitten zoeken, maar kennelijk verkeerd…
  Keep the good stuff coming!!

  Reply
 6. Mooi filmpje , intressant en leuk gedaan !

  Weet jij ongeveer als ik mijn oude Intergas HR combi van 2007 vervang voor een extreme van nu hoeveel procent dat ongeveer scheelt ? ( Normale rijwoning )
  Ik heb ik nu met radiator Temperatuur op 60 graden ongeveer 1100 m3 verbruik .

  Reply
 7. T mooie aan je filmpjes vind ik dat ik altijd aan t einde denk dat t allemaal heel eenvoudig en simpel is. Echter komt dat door t gemak en vakmanschap en t plezier in je werk. Hangen niet veel ketels op deze manier in menig huis👌🏻👌🏻

  Reply

Leave a Comment