28 thoughts on “Geheime TRUC om binnen 10 sec je gasverbruik tot 20% te verlagen!”

 1. Als je snapt hoe een radiator werkt snap je dat dit niet helpt. De warmte moet niet aan de radiator afgegeven worden maar aan de lucht. Wat je gedaan hebt is de capaciteit van de radiator gehalveerd. Daarom heb je een besparing.

  Reply
 2. Vraagje. Heb je op deze manier dan niet dat je CV zijn warmte niet kwijt kan? Ik trok ooit in mijn eerste zelfstandige woning en zette daar dood leuk de verwarming aan. De verwarmingen, die open stonden, stonden niet volledig open. De ketel raakte oververhit en gaf een foutmelding. Ik helemaal panisch hahaha.
  Vanuit daar is mij dan dus ook ooit verteld dat je altijd minimaal 2 verwarmingen volledig open moet hebben. Maar dat hoeft dus niet als ik het goed begrijp?

  Reply
 3. Of een grundfoss alpha 3 pomp installer, met app kun je iedere radiator waterzijdig zelf regelen. Je hebt dan ook niet het probleem als je in een andere ruimte radiator open zet, de pomp past automatisch de pompsnelheid aan als je meer radiatoren open zet.

  Reply
 4. Als ik dit zo bekijk en m'n boerenverstand gebruik… dan is het hoe groter de radiator hoe groter de opening? Dus waar voor deze kleintjes een kwartslag een startpunt is voor grotere wellicht een halve slag?

  Reply

Leave a Comment