44 thoughts on “Google profiteert van louche loodgieters, Fons schakelt de politie in”

 1. Kun je van te voren geen vrijblijvend offerte maken met wat alles kost dan weet je het tenminste maar waar je aan toe bent want normaalgesproken doet men dat wel zo en dan zit je ook niet met verrassingen achteraf. Zijn ze ook bij een vakorganisatie aangesloten.

  Reply
 2. Ik had ooit ook zo'n loodgieter, een typisch bontkraagje van midden-20 ergens. Nou, hij werkt voor zijn geld. Het zal wel goed zijn. "Wat gaat het kosten?" Oei, toch wel een kleine honderd euro? Okee, prima. Hij gaat bezig met een trekveer en een trilmachine, en 12 minuten later is alles klaar. De rekening: 800 euro. Ik ben gewoon een sportieve man van Nederlands formaat (lang) en ik was toen midden-30 ergens. Ik noemde hem gewoon "jij smerige oplichter" en verzocht hem mijn huis te verlaten.

  Hij probeerde nog moeilijk te doen, de prijs werd opeen 400 euro, toen 200 euro, toen 100 euro, en hij werd opeens poeslief want "de baas wordt boos". Hij heeft geen cent gekregen maar mijn leidingen waren wel ontstopt. Als hij netjes 100 tot 150 had gevraagd: prima joh. Voorrijkosten, arbeid, materiaal. Ik snap dat prima. Maar 800 vragen? Doei. Bel dan de politie maar, maar dat willen ze toch niet.

  Reply
 3. Ipv aangifte te doen… had radar beter kunnen oproepen aan al hun kijkers om te googlen op 'spoedloodgieter <hun plaats>' … en dan alle advertentie-linkjes aan te klikken… en dan weer op back te klikken. Hiermee lopen de kosten voor deze oplichters enorm op, zonder verdere opbrengsten… en dan sterf dit probleem snel genoeg uit. Als je daadwerkelijk een loodgieter nodig hebt… scroll gewoon naar pagina 2 of 3…. en zoek een lokale partij die goede reviews heeft, en geen advertentie heeft geplaatst.

  Reply
 4. Als loodgieter reken ik €30 arbeid voor het halfuurtje en €10 voor gebruikte apparatuur. Ook kijk ik meestal of de verstopping komt door bijvoorbeeld een afvoer die verkeerd is aangelegd of op tegenschot ligt en geef de klant daarvoor advies. Mijn advies zoek een loodgieter lokaal.

  Reply
 5. Ik zou beroep doen op dwaling niet betalen dus. Art 6:228 BW bepaalt dat. Je zou kunnen zeggen dat je de overeenkomst op een onjuiste voorstelling van zaken sloot en bij een juiste voorstelling van zaken niet zou hebben gesloten. Loodgieter heeft geen poot op te staan bij de rechtbank.

  Reply
 6. Wat een onzin de regering doet er weining (niks) aan om die oplichters keihard op te pakken. maar als je gemeente of belastingdienst bedriegd dan word wel veel werk verricht.

  Pak deze oplichters op geen excuus oppakken die handel

  Wat een land ze doen helemaal niks aan echt super zwak. en een dief als Google erbij

  Reply
 7. google faciliteerd ook al jaren lang phising websites en virussen waarvan al duizenden meldingen zijn gemaakt maar google deze express online laat staan zoals bijv MSI afterburner. Zijn heel veel videos op youtube hoe je video google ads makkelijk je eigen gemaakte virus bijv kan verspreiden en er niks tegen gedaan wordt en je vrij uit kan gaan als crimineel

  Reply
 8. Dus als je zegt klootzak tegen een agent wordt je aangehouden en krijg je een boete
  Licht je de boel op gebeurd er niks.
  Zou dit nu de reden zijn dat niemand meer respect heeft voor de politie

  Reply
 9. Google….nja google profiteert uberhaupt op scams. Zeer vervelend, maar is google de boeman hier? Of is het de politie die geen aangifte laat doen door "normale burgers" of misschien….de wetgeving die dit basically toe laat….ik bedoel hoeveel mensen zullen nergens terecht komen na aangifte te willen doen, je moet letterlijk van de pers zijn, of het geld hebben een seriouze advocaat in te schakelen….als dit niet mag, waarom kan het dan gewoon zo normaal.

  Reply
 10. Ik vind dit geen oplichting.
  Een loodgieter mag géén €200 per uur vragen, maar een advocaat mag dat dan weer wel.
  De loodgieter heeft de prijzen bekend gemaakt.
  Ik ben zelf dakdekker, en als mensen mij alla minute nodig hebben, reken ik ook zeer hoge tarieven.
  Kwestie van vraag en aanbod, studeer maar lekker door lui, dan is er meer te verdienen voor de vakmensen

  Reply
 11. Informeren Voor je uitgenodigd!!!!🤍of men are cold in the last days🖤,turn NOW.Jesus Do Come back⚠️,wake up‼.for what is the deal if you gain the whole world but still lose your own soul⁉️

  Reply

Leave a Comment