6 thoughts on “Groepenkast Uitbreiden met een Groep / Groep aanleggen meterkast – Uitleg – How to?”

  1. Goedemorgen ik heb de volgende vraag. Ik heb de meterkast zo goed als volgt met de volgende groepen. 1 eindgroep waar de zonnepanelen achter zitten, een eindgroep met inductiekookplaat, een eindgroep waar o.a. de oven achter zit (4 installatieautomaten achter de als), een eindroep waar oa de vaatwasser achter zit (4 installatieautomaten achter de als). Nu moet er n quooker bij. Omdat deze 2,9 kw is moet er wat ik begrijp n aparte eindgroep komen. Omdat ik geen ruimte heb wil ik t als volgt doen. Een ALS vervangen door een aardlekautomaat met daarachter 3 installatieautomaten aangezien deze n combinatie is v ALS en installatieautomaat. Een xtra aardlekautomaat voor de quooker als extra eindgroep. Mag je dus installatieautomaten plaatsen achter n aardlekautomaat

    Reply
  2. Ik heb allemaal 2 polige installatieautomaten in mijn woning, maar daardoor geen ruimte meer voor extra aardlekschakelaar en 2 nieuwe installatieautomaten. Nu heb ik 2 vragen: wanneer gebruik je een 2 polig installatieautomaat en wanneer een 1 polige. En mag ik al mijn 2 polige installatieautomaten vervangen door allemaal 1 polige automaten? Ik zie dat jij ook allemaal 1 polige gebruikt in de video of is dat ter voorbeeld?

    Reply

Leave a Comment