13 thoughts on “Hoe moet je een fornuisgroep kookgroep installeren in de groepenkast – Fornuisgroep Monteren”

 1. Ik snap niet helemaal waarom iedereen bij 3-fase kasten steeds de kookgroep op één fase aansluit. Dat zie ik ook bij voorbedrade kasten steeds terugkomen maar dan sluit je dus een 32A apparaat aan op een 25A hoofdzekering. Dat lijkt mij vragen om problemen, dus wat is de gedachte hierachter?

  Reply
 2. Ik heb een 3500 watt losse induktie kookplaat en bij het aanbranden van grote stukken vlees valt het vermogen voor zeker 50% terug. Na enige seconden wachten start hij weer op. Gaarne reactie hierop. Mvg Toine

  Reply
 3. Tja, lekker simpel. Toen de video begon dacht ik al de bekabeling komen ze niet aan toe. Dat komt nog …. Overigens raad ik iedereen af om dit zelf te doen. Voor je gezondheid, maar ook zeker voor je verzekering.

  Reply
 4. Is het mogelijk de furnuis groep ook voor andere doeleinden te gerbuiken? B.V voor de wachmachine en droger als het niet mogelijk is om een extra buis naar boven te trekken is.

  Reply
 5. Volgens mij vergeet je te controleren of er nog spanning op staat. Dat kondig je wel aan in het begin van je video.
  Zonder controlle de kapjes eraf halen is niet aan te bevelen!

  Reply

Leave a Comment