32 thoughts on “Leer hoe je simpel een sterke bevestiging maakt in een zwakke of een holle muur”

 1. Mooi spul maar stel je wilt maar 1 gaatje vullen hou je 99% van t spul over wat erg zonde is,dit geldt voor meer dingen,als we duurzaam moeten zijn z.a. men verwacht van ons,mogen ze hier mee beginnen,je hebt 2 schroefjes nodig maar die zijn te koop per …tig.

  Reply
 2. Geweldige klusfilmpjes! Ik ben onder de indruk. je het over een warmtecamera in je video en ik zou graag de link naar dat filmpje willen ontvangen. Kun je die sturen?
  Bedankt voor het delen van je kennis en ik kijk uit naar meer van je content.

  Reply
 3. Goed man! Met jouw uitleg heb ik m’n kapstok opgehangen, was al twee keer naar beneden gekomen. Ik heb Soudal anker gebruikt, is super spul. Is toch allemaal niet zo moeilijk, als je maar weet hoe het moet 😊

  Reply
 4. Hi man jou video's zijn altijd erg leerzaam en leuk om te zien ! Het is ook goed om te zien dat jij ook op de kleine details let ! Waardoor je beter en schoon werk aflevert en strakker ! Heel mooi . Maar ff iets anders ! Was dat nou een Haags bakkie ??? Gr. uit Mokum .πŸ˜‚

  Reply
 5. Geweldige tip. Wachten met schilderen tot de kinderen wat ouder zijn. Wacht niet te lang, want dan komen de kleinkinderen je trapleuning testen.

  Reply
 6. Ik ben een leek en ik ben even benieuwd hoe dit spul heet. Ik woon in een jaren 20 huis en alle muren zijn prut. Dit spul is top! Daar kan ik wat mee. Maar voordat ik naar de bouwmarkt ga, moet ik eerst ff weten wat ik moet halern. Alvast bedankt !!!

  Reply
 7. Heb dit jaar een overkapping aan het huis gemaakt waarbij er ijzer en hout aan de buitenmuren is gehangen. Nooit meer anders dan chemisch anker. Werkt makkelijk en alles bijna letterlijk ijzersterk verbonden. Kan niets tegenop. Wel goed verwerken ja. zorgen dat alles goed schoon is. Nu het weer natter is zet het hout wat uit en de gebruikte ringen worden gewoon in de houten balken getrokken zonder dat de draadeinden ook maar een krimp geven. Kleine tip. Eerste deel op een stuk karton spuiten totdat de massa die eruit komt grijs is. Dan pas heb je een goede menging. Je roert nu wel in het gat maar je hebt toch de kans dat er niet goed gemengde massa tussen zit.

  Reply
 8. Super deze Gozer, geweldige humor dat die heeft. En niet gespeeld, hij is gewoon zoals hij gewoonlijk is. Zoveel kennis en even zoveel droge humor. Dat het bakje koffie mag smaken kerel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  Reply

Leave a Comment