40 thoughts on “LOODGIETER JEFFREY: OMA OPLICHTEN EN FAMILIE BEDREIGEN | BOOS S09E01”

 1. Met dat ei-stuk bedoelde die eigenlijk een y-stuk. dat is een pvc bocht in 45 graden zodat het water beter afgevoerd wordt. Ik heb een loodgietersbedrijf en spreek altijd een uurtarief af voordat je iemand laat werken of vraag een tweede offerte aan. Dit soort loodgieters moeten gestopt worden en verpest het ook voor de eerlijke loodgieter/installateur. liefs, van Bockel installatietechniek

  Reply
 2. vind t toch zp raar dat je als oplichter in nederland gewoon kan blijven werken. (aka oplicten) als je 1000 euro steelt is t niet mals, zelfs voor een paar euro bij de appiestelen heeft meer consequenties. niet normaal

  Reply
 3. DOE AANGIFTE!!! ongelooflijk dat dit niet wordt gedaan…. Je hebt de bewijzen maar je doet geen aangifte van oplichting en bedreiging…. Sorry maar niet erg slim…Schokkend dat er geen aangifte word gedaan tegen deze duidelijk C'`ke verslaafde

  Reply
 4. Iemand de toegang ontnemen of obstructie te plegen als beperking van iemand diens bewegingsruimte al dan niet doch wel privacybreuk is strafbaar. En zeer agressief tevens de reden waarom tim zelf ook niet goed bezig is.

  Reply
 5. Ik weet zeker dat deze jeffrey een gokverslaafde is, en om dat te bekostigen mensen oplicht. Gokkers verliezen namelijk op lange termijn alles en daarom rijdt hij ondanks flinke opgestreken bedragen in een goedkoop autootje.

  Reply
 6. Heel raar ,zo vlug naar binnen,waarom niet wachten op de rekening die de oplichter vraagt?Nu heb je niks …Wel een filmploeg en verborgen camera's. ….Wat heeft dit voor zin…… vind dit eigenlijk geen goed programma,sorry.
  Tot ziens…….😡😢

  Reply
 7. Ik vraag mij altijd af hoe het kan dat als iemand een zaak verliest en geld terug moet betalen en dat dan vervolgens niet doet.. dat er niets gebeurt? Hoe kan dat?

  Reply
 8. Joh. Loodgieter komt wel naar je huis met een been in het gips. Hoe is hij dan bij je huis gekomen, met het vliegtuig? Hoe dom mensen zijn haha. Als zijn been echt gebroken was, kun je toch niet lopen/autorijden haha. En beste man hurkt met een gebroken been in het gips, en mensen hebben dit niet door hahaha @14:10

  Reply
 9. Ik begrijp niet helemaal de comment “en altijd komt het goed” merk de laatste afleveringen dat het helemaal niet opgelost word. Ik kijk het programma altijd heel graag maar vind dit wel een beetje discutabel. Maakt het wel een beetje ongeloofwaardig. Je kan als burger overal doen wat jullie doen maar het mooie was altijd dat jullie wel degelijk een verschil maakte, dat gebeurt helaas niet meer… ik reageer normaliter nooit op programma’s of YouTube maar omdat jullie programma me altijd zo erg intrigeerde doe ik het nu wel en hoop dat het meegenomen word in een eventueel vervolg. Ik lees ook andere reacties hierover en begrijp ook heel goed dat het gaat over het aankaarten van het probleem maar hier bestonden/bestaan al andere platforms voor. Het mooie aan boos was altijd dat het verschil gemaakt werd en misschien groeit het nu zijn boodschap voorbij. Ik zou terug gaan dan naar de wat kleinere oplosbare problemen om de kwaliteit van het programma in waarde te laten. Puur persoonlijke mening en vind het nog altijd heel fijn om te kijken vanwege de waarde. Mis alleen als ‘sensatie’ kijker soms de goede afloop.

  Reply
 10. Geen grap wij "buitenlanders" hadden hem gewoon met een groep in elkaar geramd voor ze eigen huis en wanneer die op de grond lag te huilen hem dat geld bedrag gelijk terug naar onze oma laten sturen. Maar dan zou de hele buurt Nederlanders 80 keer te politie gebeld. In dit land moet je gewoon een mietje zijn gatverdamme zeg.

  Reply

Leave a Comment