34 thoughts on “Loodgieter of slotenmaker nodig? Clickfarms manipuleren zoekresultaten op Google: zo werkt het”

 1. Zouden ze bij mij moeten proberen een slot openmaken en dan 300+€ moeten eisen en als je weigert te betalen dreigen heb standaard een mes op zak eerste beste moslim die mij denkt af te persen gaat bloedend het gebouw uit zonder portomonee rip um erbij. Kut tuig.. Politie mag wel wat meer hieraan gaan doen voordat er meer mensen zoals mij gaan denken.. Want dat krijg je ervan als de politie een stel softies zijn dan nemen mensen het recht in eigen hand met alle gevolgen van dien

  Reply
 2. Google kan toch simpel geen kliks accepteren die niet binnen een straal van 100km van een locatie de de adverteerder komen

  Met een VPN kunnen ze in Nederland gaan zitten maar dat scheelt hopelijk een heel grote hap

  Reply
 3. Ik heb dit ook meegemaakt met een "loodgieter" had 5 minuten werk gedaan. Kwam vrolijk met rekening van 850 euro, ik zei ik geef je 10 seconden om huis te verlaten anders stomp ik hem helemaal in elkaar. Marokkaantje vluchten en nooit meer wat van gehoord. Twee jaar geleden.

  Reply
 4. Ik heb bij Google gewerkt en je kunt de radius instellen in je google ads welke locaties je ads kunnen vinden om onnodige clicks te voorkomen, als je een kapper bent in Rotterdam wil je niet dat mensen het in Amsterdam zien maar meer in je regio. Zo kun je meer dingen instellen op basis van gender, leeftijd en nogmeer doelgroepen.

  Reply
 5. Een telefoon in Somalië die ff een loodgieter zoekt uit Utrecht is toch sowieso foute boel. In Somalie heb je niet eens rioleringen..

  Reply
 6. Altijd verder kijken dan de site weergeeft. Zoek naar bepaalde keurmerken. Klik nooit op de eerste 3. Heb zelf een tijdje als slotenmaker gewerkt en vele verhalen over oplichting gehoord,die wij als bedrijf soms bijna kosteloos oploste. Om onze naam te zuiveren door vieze oplichterij van (kansenparels) en and er schorriemorrie.. Denk 2 keer na voor u een slotenmaker neemt. En vertrouwd u het niet,foto's maken.

  Reply
 7. Als je je vpn aanpast naar Turkije ipv India en je gaat zoeken naar loodgieter rotterdam, als je dan gevonden word, dan heb je als adverteerder iets niet goed gedaan. Waarom zou je je advertentie niet beperken naar alleen in NL? Dan heb je misschien hier minder last van. Alhoewel ik zelf ook bepaalde dagen zie dat mijn website in een korte periode dmv google clicks door meerdere personen bezocht worden zonder enige aankoop, dat terwijl er normaliter minimaal 5 bestellingen binnen had moeten komen.

  Reply
 8. Google is net zo schuldig. Als je gaat bellen stellen ze een onderzoek in. Daarna krijg je een paar euro terug. Ik adverteer niet meer op google omdat ze hier slapend rijk van worden.

  Reply
 9. Helaas moeten de goede onder de kwade lijden. Google ads is voor mij als startende slotenmaker niet te betalen. Helaas van de week nog iemand gesproken die 1880 euro kwijt was om savonds de deur te laten openen. Dit had ik voor 125 euro kunnen doen….

  Reply
 10. Vraagje; als google op basis van afkomst van de click filtert, kunnen de clickfarms dan niet gewoon een VPN gebruiken om te doen alsof ze uit Nederland komen? Of heb ik wat over het hoofd gezien?

  Reply
 11. 7 euro per klik?? Jezus dan wordt betaald adverteren onmogelijk. Gelukkig kan de beste man altijd nog proberen organisch verkeer binnen te krijgen wat op lange termijn enorm veel kan schelen

  Reply
 12. Jullie moeten maar Spotify goed bekijken hoe daar Geld Witgewassen word. Pak bijvoorbeeld 1 ton zwart Geld , koop de Artiest gewoon Kliks en bekom netjes uitbetaald via Spotify. Ik noem nu geen Artiesten maar meestal zijn de Songs tussen 2.35 min tot 2. 50 min niet langer, kleine Tip van mij .

  Reply
 13. NOOIT Via Een advertentie naar een site gaan, gewoon nooit doen. NA de advertenties komen de sites (vaak ook dezelfde) die je gewoon kan aanklikken. Zoek daar reviews van op en check Facebook ook even. Dit is de enige manier om online nog iets te plannen.

  Altijd ook ff bellen, stel gerust wat vragen. Echte bedrijven weten wat ze doen in de branch, de oplichters niet, die weten alleen hoe ze geld kunnen stelen op hele lucratieve manieren.

  Reply

Leave a Comment