35 thoughts on “Mega tips bij het ontstoppen van een verstopte afvoer”

 1. goede uitleg, leuke film, goed gefilmd en instructies. in deze wel info die in de andere mist. beide dus bekijken voor een compleet verhaal maar het blijft iets wat je helaas niet zelf kan doen of in de VvE. Waar huur/koop je zo'n verenmachine?

  Reply
 2. Goede video maar waarom heb je er geen binnenhuis beluchter geplaatst in een rubber manchet sok ipv een ontstoppings deksel aangezien de sifon zich aan het leegzuigen was op het eind.
  Maar voor de rest top videos en ik kijk er altijd met plezier naar πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  Reply
 3. Haha ik volg die kanaal nu al een paar maanden en dit is voor het eerst dat ik "echt" loodgieterswerk (wat ik altijd dacht dat loodgieters deden: ontstoppen!) zie voorbij komen. Goed werk.

  Reply
 4. Voor iedereen bij wie een ontstoppingsveer vastzit,
  Heb hetzelfde probleem vandaag ook gehad. Nooit aan de veer trekken heb het zelf ondervonden. Gewoon rechtsom en linksom draaien eventueel zeep in de afvoer doen.

  Reply
 5. Gwoon duidelijk en erg informatief. En leuk als persoon u voorkomen is luchtig leuk positief en grappig.. Blijf lachen… Leuke opmerkingen πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜ŽπŸ’―βœŒοΈπŸ‘ŒπŸ‘Œβ£οΈπŸ’–

  Reply
 6. Gemelamineerde spaanplaat ouwe reus πŸ™‚ Melamine is de witte kunststof op de spaanplaat (Tijdje terug gebruikten de Chinezen dat in nep melk om deze wit te maken)

  Reply

Leave a Comment