23 thoughts on “Opgelicht door malafide aannemer: Jan Johan Blom trekt al jaren een spoor van vernieling”

 1. Ik ken blom!hahah ik zat met hem vast in Lelystad en hij werd toen ineens overgeplaatst naar België waar die nog een straf moest uitzitten! We wisten nooit waarvoor hij vast zat😂 nu komt de aap uit de mouw😂😂😂😂

  Reply
 2. Reclassering 'streng toezicht'??? In Nederland is alleen de belastingdienst streng (zie toeslagen affaire). En de handhaving….. Wat streng MOET zijn in Nederland is juist makkelijk….

  Reply
 3. IK.KEN.OOK NOG 2
  OPLICHTERS.HOOR
  NR.1.DIRK BEGEYN MET
  ZYN.LELYKE
  ORANGOETANG.MUIL
  EN NOG NR.2
  OPLICHTER
  HENRY.SYS..OF.BETER.GEKEND ALS.STINKHOMO RIK´💯💯💯💯💯💯💯👹👹

  Reply
 4. probleem is ook al worden zo n mensen veroordeeld om jou terug te betalen , die mensen weten perfect dat ze niks op hun naam mogen zetten en gaan gewoon lekker verder .
  geld voor advocaten enzo ben je gewoon kwijt ook al win je de zaak .
  mijn baas is opgelicht voor 60 ruggen door een bedrijf .
  netjes via de rechtbank alles geregeld , gewonnen , maar was natuurlijk een lege doos met veel kleine bedrijvetjes errond die al het geld opzogen en andere namen erop staan hebben .
  puntje bij paaltje kon de curator mss 20 ruggen vorderen waarvan 80% naar de curator gegaan is voor zijn werk terwijl er 3 000 000 € verdeeld over 300 schuldeisers waren .

  kan je gewoon niks aan doen . beter goed opletten en mensen proberen natrekken alvorens zo een grote sommen te storten . wij hebben ons lesje geleerd allessinds hier !

  Reply
 5. Rechtbanken en rechters hebben totaal geen binding met de werkelijkheid, het zijn overheidsinstituten die alleen rechtspreken voor en door een corrupte overheid.

  Reply

Leave a Comment