47 thoughts on “Peter & Nicol KIBBELEN wat af tijdens het uitzoeken NIEUWE BOOT ๐Ÿฅถ | Familie Gillis #AFL55”

 1. Meest slechte aflevering. Die rook als de brandmelder gaat word zowizo door iemand die een sigaret rookt naar buiten geblazen. En peter met die koptelefoon testen. Hoor hem niet nee hoor niks nre ja nee ja nee ohh ik hoor je gewoon perfect jaa werkt prima top. Zo super super over geacteerd. Jammer en dan nog het geen respect hebben voor samir. Die man werkt zo hard. En peter vind het totaal niet vervelend dat hij met baas aangesproken word. En dan gefluit en geknip met zn worsten vingers naar samir. Komop peter gedraag je eens

  Reply
 2. Nou ik blijf thuis hoef niet in verdrukking terecht te komen .na aan slag zo'n gevoel heb ik dat uithand ga lopen daar in denhaag ik stem wel pvv

  Reply
 3. Die Joke past echt fantastisch bij Peter. Hij lijkt ook op zijn gemak te zijn. Veel beter dan die graver van een Nicol, die had me toch een grote goudschep bij d'r.

  Reply
 4. Wat een super negatief mannetje is die Mark zeg! Nooit een goed woordje voor iemand en doet geen klote ondertussen! Respect voor z'n broer, die doet gewoon z'n werk. En goeie mentaliteit!

  Reply
 5. Top zakenman, 10 waterfiets twv โ‚ฌ 45000.- en die slimmerd regelt gratis bezorgen, echt een keiharde zakenman, vandaar dat hij niet in de quote stond.

  Reply
 6. Hoe oud is die serie dan? Dat Ruud loopt te kloten met een navigatie systeem terwijl iedere telefoon dat gewoon doet tegenwoordig? Zuignap op dat raam en stekkertje in de aanstekerplug en gaan. En daarna ff lekker een biefstukkie cremeren ๐Ÿ˜‚ En geloof trouwens ook niet dat ze echt bang hoeven te zijn dat iemand die postzegels wat ze tv noemen worden gejat uit die tenten die zich in een halve week al 3 x terugbetaald hebben. Zit je dan met je geitengezicht een beetje in je voortent voor je tent.

  Reply

Leave a Comment