3 thoughts on “Praxis laat zien hoe je een afvoer ontstopt”

  1. Goedemorgen de loodgieter was boos dat ik het zelf heb gedaan , in al mijn vorige huizen kon ik overal zelf mijn afvoeren onstoppen in wc douch en toilet en nu ik in deze woning woon kan dat niet wel in douch en toilet maar niet in de keuken , ze hebben de zwanehals zo strak aangedraaid dat als ik er aan zou draaien ik hem niet los krijg , dat moet echt met een gereedschap of hij ken ze eigen krachten niet , dus moet hij weer langs komen , snijd ie zich zelf mee in de vingers aan gezien ze het altijd vreselijk druk hebben

    Reply
  2. En daarna elke 3 maanden je leidingen doorspoelen met Soda doordat het probleem niet terugkomt en je dan dus ook niet weer hoeft te shoppen bij de Praxis. (die wel een mooie video gepost heeft 😉 )

    Reply

Leave a Comment