Sander van Zijl – Beleggeninwindenergie

[ad_1]

Sander van Zijl is Head of Business Development (voorheen Head of Special Projects) en is sinds 2019 verbonden aan WindShareFund. Al meer dan 20 jaar geleden begon Sander zijn carrière in de IT om vervolgens na een paar jaar de overstap naar het vastgoed te maken.

Na diverse vastgoedopleidingen werkte hij geruime tijd in de markt van commercial real estate voor verschillende vooraanstaande particuliere en institutionele beleggers en vastgoedbeheerders in zowel Duitsland als  Nederland. In 2012 is Sander zijn eigen onderneming gestart waarin hij bedrijven, fondsen en beleggers adviseerde en strategisch bijstond op het gebied van property management, asset management, portfolio management, acquisitie/acquisition en development. De focus lag daarbij voornamelijk op de retail- en kantorenmarkt.

De afgelopen 10 jaar is duurzaamheid steeds hoger komen te staan op de agenda van bedrijven, fondsen en beleggers. Actief in het vastgoed management en later als eigen ondernemer is Sander meegegroeid in de snelle en grote ontwikkelingen die de markt tot op heden heeft doorgemaakt.

Liefde en passie voor de natuur is de rode draad door het leven van Sander. Als fervent zeiler voelt hij zich nauw verbonden met de wind, het water en de natuur. Geïnspireerd door zijn reizen door onder andere Scandinavië en het lezen van diverse boeken en studies over modern -en duurzaam bouwen en ondernemen, kwam Sander steeds meer in contact met gelijkgestemden binnen zijn relatienetwerk. Eenmaal in contact met WindShareFund raakte Sander gefascineerd door het bedrijf en de visie van Charles Ratelband. “De energie en het enthousiasme dat wij in elkaar losmaken, maakte de keuze om de krachten te bundelen bijna onvermijdelijk. Het is heerlijk om in mijn werk al mijn energie en ondernemerschap volledig te kunnen richten op dingen die echt toekomst en levensvatbaarheid hebben.”

Meer over Sander van Zijl:

LinkedIn

[ad_2]

https://www.beleggeninwindenergie.nl/over-ons/auteurs/sander-van-zijl