39 thoughts on “Een badkamer moet je zo verbouwen! Leer handige TIPS and TRICKS met veel humor”

 1. Super zoals gewoonlijk! Na het cementeren van de muur en voor het betegelen: wanneer haal je de bouwstop uit je waterleiding en wat stop je daarin tijdens het plaatsen van je vloeibare rubber / mapeiflex / kerdi doek?

  Reply
 2. HΓ© Anouar, ik heb een woningbouw badkamer met schimmelproblemen. Nu willen we deze gaan renoveren. Wat zou ik bij de renovatie kunnen doen om schimmel te voorkomen in de nieuwe badkamer?

  Daarnaast heb ik nu een radiator met kraantje om de ketel te vullen. Dit wil ik vervangen door een designradiator. Maar zijn die er met zo’n kraantje?

  Reply
 3. Haha deze man is nu al legendarisch!πŸ’ͺ🏼 ik kijk graag naar zijn vakwerk, uitleg en ook zijn grappen. Niet te vergeten zonder koffie!!

  Hij verdiend meer volgers en likes mensen.

  Reply
 4. Hoe kan ik de waterdruk verhogen zodat je een hardere straal krijgt in de douche? Kan dat met een hydrofloorpomp? Kan ik deze zelf aansluiten?

  Reply
 5. Salammmm walahhhh recpect alhmdrlhhhh ik ben ook loodgieter en heb veel klussen maar als ik twijfel over iets dan kijk ik altijd naar jou hmdrlhhhh gaa zo door

  Reply
 6. Super netjes weer mannen!

  Misschien is het eens een idee om wat dieper in te gaan op de ventilatie van een badkamer? (Zie daar ook zo'n mooie hangen in de doucheruimte) Toch ook niet geheel onbelangrijk in een badkamer en iets wat volgens mij toch vaak mis gaat.
  Waar moet je rekening mee houden? Soorten ventilatie? Diameters buis, hoeveel moet een ventilator afvoeren? Beste plek voor een ventilator, toevoer van verse lucht onder de deur door of misschien toch een ventilatierooster plaatsen etc, etc.

  Reply
 7. Hallo Anouar, weer een geweldig filmpje!
  Wij zijn ook bezig voor een nieuwe badkamer, vandaar dat het mij opvalt dat je veel opbouw douche en kranen gebruikt. Ook in kleinere ruimtes. Waarom de keuze om niet voor inbouw te gaan? Is dat financieel gedreven of gevoelig voor lekkage?
  Wij willen namelijk graag voor inbouw gaan… (Hansgrohe systeem)
  Ik ben benieuwd!

  Reply

Leave a Comment