22 thoughts on “{GRIP 2} {crashstender} veel brandweer en politie naar brand in hoogspanningsstation in Dronten”

 1. Het is in NL heel verwarrend dat hulpdiensten de ene keer gebruik maken van de vluchtstrook en de andere keer verwachten dat de "Rettungsgasse" wordt vrijgehouden. Het lijkt me belangrijk dat hier betere(en vooral eensluidende) afspraken over worden gemaakt.

  Reply
 2. Na prima. Wenn man natürlich über den Seitenstreifen anfährt, statt durch die Rettungsgasse, braucht man sich nicht wundern, wenn es überall anders nicht klappt! Mein Gott, sowas weiß man doch als Einsatzkraft. Ein paar wenige machen es richtig, zu wissen wie es geht das müssten eigentlich alle!

  Reply
 3. Bedankt voor deze opnames. Hopelijk zien de chauffeurs van de voertuigen van politie en brandweer, die zo nodig tussen de andere auto's door moesten rijden, deze opname ook. Dan zouden ze namelijk kunnen zien dat hun collega's het veel minder moeilijk maakten voor andere auto's doordat ze over de vluchtstrook reden.

  Reply
 4. Waarom politie auto door het midden en niet de vluchtstrook en de brandweer met Dixies mogen die ook niet via de vluchtstrook ? 😁😁 agent zal wel in opleiding zijn of eerste dag en niemand zei wat over vluchtstroken in begin

  Reply
 5. Waarom niet zoals bij de Oosterburen in de midden door de file, een zogenaamde rettungsgasse gebruiken, de één rijd door de midden, de anderen over de vluchtstrook, lekker duidelijk weer. Typisch Nederlands.

  Reply

Leave a Comment