41 thoughts on “Hoe moet je een afvoer ontstoppen? Zie hoe dat moet”

 1. Wij hebben een wastafel en dat schroef van boven draait door (daar kan je aan blijven draaien aan beiden richtingen) maar het siphone (dat onder deel komt maar niet los en je krijgt daar zelfs geen spelling tussen.. enig idee hoe ik die schroef eruit krijg en alles kan vervangen

  Reply
 2. Mensen wees creatief..ipv een machine te kopen of te huren kan je het ook met een tuinslang en stofzuiger proberen. Stop de tuinslang in de afvoer en de andere zijde in de stofzuiger en dicht de zijkanten af met je handen. Alle viezigheid vloeit zo je stofzuiger in. 😏

  Reply
 3. Ik heb dit laatst ook gehad,ik heb gewoon wat ontstopper in de afvoerbuis van de wasmachine gedaan en 5 minuten later deed hij het weer…
  Yes,bedank me later…
  Ramadan Kareem

  Reply
 4. Ik heb je filmpje bekeken . Je informatie prima je doet je werk heel graag. Het is heel aangenaam om je filmpjes te zien plus ik leer bij en dat komt van een vrouw uit Belgie. Doe zo verder hartstikke bedankt. πŸ˜ŠπŸ‘

  Reply

Leave a Comment