38 thoughts on “Nieuwe oplichtingstruc: malafide elektriciens rekenen duizenden euro’s en repareren helemaal niets!”

 1. waarom is dit oplichting je betaalt voor kennis en vakkennis, net als bij een bankier, hypotheekadviseur, advocaat, chirurg of piloot….. je staat toch verdomme vrij om je eigen prijzen te bepalen. of zijn deze vakmensen allemaal minder waard dan advocaten en bankiers?….. zolang ze maar kwaliteit leveren…

  Reply
 2. En als je naar de KUTwouten gaat en aangifte wil doen dan zeggen ze dat ze je aangifte niet opnemen want er is geen strafbaar feit gepleegd. KUTWOUTEN !!!

  Reply
 3. Techniek nederland is ook gewoon een wassen neus. Loodgieters, electriciens, CV reperateurs, aannemers etc. Het is gewoon een ramp in Nederland om goede betrouwbare vaklui te vinden. Via via is de enige manier, maar die zitten vaak al overvol en hebben ergens over 3 maanden een keer tijd. Googlen kan je de eerste pagina aan resultaten sowieso beter direct overslaan. Allemaal schorem wat er bovenaan staat.

  Reply
 4. Ook meegemaakt ook smoesjes over bedrag loodgieters van enkele honderd euro naar 1000 euro nog geen uur werk ontstoppen
  Gootsteen jongens met eerlijk is eerlijk aardig accent
  Bank ook ingegreoen

  Reply
 5. tip vraag altijd naar zijn/haar vca gegevens en controleer die. en of ze een opleiding hebben gevolgd waar, hoe en wanneer. En doe goed je research bij bedrijven waar je het nog niet zeker van weet of je ze kan vertrouwen

  Reply
 6. 24-7-sleutelservice ook al zon oplichtesbende kwam een slotenmaker die t slot niet open heeft gekregen maar werl 210 euro moest hebben wat een kansloze prutsers mensen schakel dit bedrijf nooit in want ze kunnen hlemaal niks en je krijgt er100% zeker spijt van

  Reply
 7. Sorry hoor maar als je de bon krijgt en de kogels vliegen je niet om de oren, er is geen brand in huis en je vrouw is niet boos dan heb je toch alle tijd om de bon te bekijken????

  Als je dan vele informatie mist en je ziet geen bankrekening nummer waar je naar kan over maken e.d. dan doe je er toch niks mee en bedank je die persoon vriendelijk en laat ze maar een tikkie sturen vanuit zijn/haar mobiel naar jouw mobiel? Je hebt hie rin Nederland toch wel 30 dagen betaal en bedenk tijd dus gebruik die…. ook al staat er betalen binnen een week of zoiets!

  Ook een beetje naief van die mensen, je kan toch ook rekenen wat een uurloon kan zijn en wat een onderdeel kost op internet (reken er wel 50% extra marge op voor een in de winkel prijs).

  Reply
 8. Hier moeten kamervragen over komen want dit soort praktijken moeten gewoon stoppen. Er moet met 1 klik of code te controleren zijn of een bedrijf veilig is of niet toekomst gericht. Helaas zijn dit voornamelijk Marrokkaanse ventjes dus wees gewaarschuwd en helaas doen ze eigen volk geen goed. Het spijt me maar dit is wel zo. Ik zou al meteen zeggen,laat maar en draai maar om…

  Reply
 9. Arme mensen. Een hele meterkast laten plaatsen met 10 groepen kost je rond de 1000 euro bij een goede installateur. Aardlekschakelaars gaam vrijwel nooit kapot. Als die afschakelen heb je meestal een aardlek.

  Reply
 10. Waarom in godsnaam betalen???? Gewoon je huis uit gooien, en als ze niet willen de politie bellen. Twee jaar geleden een CV ketel laten installeren; dat ding ging 1 jaar laten kapot en de oorspronkelijke verkoper/installateur wilde even 3000 euro aftikken. Vriendelijk verzocht om het pand te verlaten….Goed; ik ben man, 1m90 en fit – dus voor de vrouwen die ik in dit filmpje zie liggen de mogelijkheden waarschijnlijk anders. Desondanks: NOOIT betalen!!

  Reply
 11. hoezo blijven die klussers anoniem ?? bij betaling gewoon een ID Kaart vragen , zeggen van , ik wil weten aan wie ik betaal. Geen ID, Geen geld !!!

  Reply
 12. Als ik dese aksent hoor ben ikke tog van ikke niet vertrauw. Dat Doekle Terpstra wordt uitgenodigd is overigens super jammer de man is namelijk zelf een soort van oplichter.

  Reply

Leave a Comment